Известие

Collapse
No announcement yet.

Много лесно се замъглява стъклото.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мда, май натам върви...
    Легни и погледни под централната конзола дали не капе някъде вече върху блокчетата.

Тъкмо сега и аз това гледах на Капа-та (същото като при теб, но прави леки петна засега) и има капка... Мамка му и прасе!
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Довечера ще погледна под централната конзола. Явно е било тръгнало и като съм сменил капачката е надуло повечко.

п.п. От както се появи този проблем, волана ми стана по-тежък. Не знам дали е съвпадение.
      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 10:14.

Comment

и аз имах този проблем и никои не иска да се захване със смяната на радиатора купих някаква течност за лепене на спукани глави на камиони течноста е на [вюрт]сипах я във антифриза и вече 1 година нямам проблем,тя не запушва радиатора а само цепнатини

Comment

Първоначално публикувано от Marin74 Покажи съобщение
          ....тя не запушва радиатора а само магистралите на двигателя и....?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Махнах корите под ICS-а, няма течове нито по релетата, нито в краката на пасажера. Довечера ще видя и под педалите.

Comment

Не е гаранция, че радиатора е здрав.
              При мен преди няколко седмици забелязах че ми бяга антифриза, веднага махам кори но не беше текло нищо. Миналата седмица в сервиз - радиатора заминал, ама съм го хванал на време и още не бил протекъл вътре в купето.
              Другия симптом, който бях забелязал, е че ми се потеше предния джам при сравнително топло време (над 10 градуса) без климатроник и само срещу двете духалки отпред.
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

Ако е малък пробива на радиаторчето е възможно той да се отваря само при загряване и повишаване на налягането в системата. Тогава пък излезлия навън антифриз веднага се изпарява и така не се забелязва видим теч.

Аз съм "за" ползване на добавката за течове. Няма нищо сташно, ако се ползва с мярка.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако е текло нещо няма как да не се забележи, понеже под средната конзола е доста прашно. Ще личи къде е капало. Но така като гледам май към радиаторчето отиват нещата.

Comment

И да няма видим теч пак има вероятнпст да тече.При мен на JTD-то неправеше капка,нито се губеше антифриз,но зимата при пуснато парно на МАХ имаше една специфична миризма на антифриз.При свалянето на радиаторчето по него имаше следи от теч,но засъхнали.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      И да няма видим теч пак има вероятнпст да тече.При мен на JTD-то неправеше капка,нито се губеше антифриз,но зимата при пуснато парно на МАХ имаше една специфична миризма на антифриз.При свалянето на радиаторчето по него имаше следи от теч,но засъхнали.
                      Да, винаги мирише специфично, дори при незначим теч, бих го определил на нещо подобно на чубрица
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Да, винаги мирише специфично, дори при незначим теч, бих го определил на нещо подобно на чубрица
                        Да мирише и в която и да е кола имала теч го разпознавам недвусмислено.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                          Да мирише и в която и да е кола имала теч го разпознавам недвусмислено.
                          Като хрътки сме

Comment

Това е от влагата и конденза, така миришат и климатиците.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                              Това е от влагата и конденза, така миришат и климатиците.
                              Климатиците миришат по друг начин.

Comment

Като хрътки сме
                                Така е климатика мирише на плесен,а изпарения антифриз от радиаторчето на парното си има специфична миризма(дето казва Лорда на чубрица наподобява).
                                П.С Абе направо сме си като граничарски кучета ако мен питаш.

Comment

Working...
                                X